Dec 04 2015

lucka4

Dagens lucka är i samarbete med hudvårdsmärket Formula 10.0.6 och en av er kommer att vinna ett litet hudvårdskit till ett värde av ca 200 kr. Kitet innehåller dagkrämen Picture Perfect Day som återfuktar huden, främjar ren hud och som innehåller Spf 15. Ansiktsmasken Deep Down Detox ingår också i kitet och denna mask är en riktig superrengörare som laddar upp och balanserar för en klarare hy med lyster. Ett perfekt litet kit för vintertrött hy med andra ord.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Hur underhåller du din hy under vintern? Vilka mirakelprodukter använder du?

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


 

Stort GRATTIS till Malin som tog hem denna vinst. Svara på ditt vinnarmail inom 24 timmar för att säkra vinsten.