Dec 03 2015

lucka3

I dagens lucka hittar vi ett par produkter ifrån Isadoras Holidaykollektion Golden Edition. En av er vinner ett kit med tre lack och den superfina julpaletten. Totalt värde på vinsten är ungefär 400 kr och jag kan lova att jag är riktigt avundsjuk på er just nu då Holidaykollektionen är så fin!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågorna – Vad heter Isadoras nya modell? Modellen har synts i ett antal musikvideor de senaste åren, bland annat för låten ”What do you mean?”. Vad heter artisten bakom denna låt? Ledtrådar hittar ni här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Det rätta svaret i denna lucka var Xenia Deli och artisten jag sökte var Justin Bieber. Den här gången vann Nina – stort GRATTIS! Svara på ditt vinnarmail inom 24 timmar för att säkra vinsten.