Dec 23 2015

lucka23

I den näst sista luckan hittar vi märket LdB och en av er kommer att vinna ett fullmatat kit med härligheter. Kitet består av hela Aqua & Sea Pearls-serien som har doftnoter med bland annat bergamott, sandelträ och vita blommor. Produkterna i serien innehåller även mjukgörande pärlextrakt som ger huden en vacker lyster. Serien består av duschkräm, body lotion, deodorant samt body mist. Förutom detta så får vinnare även två andra body mists. Ett superhärligt kit!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Vilket år blev LdB utnämnda till kunglig hovleverantör? Ledtråd här.

♥ Följ LdB på instagram – @ldbsverige

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den. Du lämnar en mailadress som du dagligen kollar av (inkl. mappen för skräppost)!


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


 

Rätt svar är år 1955 och vinnaren av detta fina kit är Johanna W – stort grattis. Svara på mitt mail inom 24 timmar för att säkra din vinst.