Dec 21 2015

lucka21

Dagens lucka är i samarbete med märket L300 och i vinstpotten ligger hela hudvårdsserien Intensive Moisture samt en CC-cream. Totalt värde på dagens lucka är ungefär 700 kr. L300 Intensive Moisture är en hudvårdsserie speciellt anpassad för torr hud. Serien ska ge en återfuktad hud, bevara spänst och öka skydd mot yttre påfrestningar. Jag använde själv denna hudvårdsserie förra vintern och gillade den väldigt mycket. Följande produkter ingår i paketet – face cream, night cream, eye cream, cleansing milk, cleansing mousse (älskar), micellar cleansing water samt CC Cream 7-in-1.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Vad står namnet L300 för? Ledtråd här.

♥ Gilla L300 på facebook.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den. Du lämnar en mailadress som du dagligen kollar av (inkl. mappen för skräppost)!


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


L300 står för Läkemedelsprojekt 300 och dagens vinnare blev Johanna K – stort grattis! Var vänlig och svara på det mail jag skickat dig inom 24 timmar för att säkra vinsten.