Dec 20 2015

lucka20

Dagens lucka presenteras i samarbete med Eylure och vinsten består av 3 paket med olika lösögonfransar. Ett perfekt kit till det stundade nyåret. Eylure Definition No. 050 är långa, definierade fransar som tack vare den genomskinliga fransraden ger ett naturligt och fint resultat. Eylure Dramatic No.210 är mörka dubbellimmade fransar för en riktigt djup och intensiv look. Eylure Exaggerate No.141 är långa fransar med en ojämn textur för att skapa en riktigt chic look. Varje förpackning innehåller dessutom långvarigt lim och instruktioner för bästa applicering och skötsel. Ett riktigt bra kit för alla tillfällen!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Eylure kan man köpa lite här och var, kan du nämna två svenska återförsäljare? Google is your friend!

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den. Du lämnar en mailadress som du dagligen kollar av (inkl. mappen för skräppost)!


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Några av de svenska återförsäljare som finns är Kicks, eleven, Nelly och Lyko. Vinnare i dagens lucka blev Renee Risberg – stort grattis. Var vänlig och svara på det mail jag skickat till dig.