Dec 02 2015

lucka2

Dagens lucka är i samarbete med Batiste och idag består vinsten av ett kit med 3 torrschampon (värde ca 200:-). Batiste är verkligen mitt favoritmärke när det kommer till torrschampon och många taskiga hårdagar har blivit bättre sen jag upptäckte torrschampots magiska värld. Batiste fräschar upp håret mellan schamponeringarna och ger, förutom en luftig känsla, mer volym och struktur till håret. Perfekt under lite stressiga morgnar eller innan festen! Kitet består av Batiste Original – en fräsch och vintrig doft, Eden – en romantisk doft av kaprifol samt Tropical – en fruktig och blommig doft.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Jag uppdaterade nyligen mitt badrumsskåp med 3 nya flaskor av Batiste. Vilka dofter köpte jag? Ledtråd finns här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Många av er kommenterar på fel inlägg och dessa kommentarer raderas så var observant när du kommenterar! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. LYCKA TILL ♥


Det rätta svaret på denna lucka var Original, Blush och Tropical. Mina absoluta favoriter. Jag har fått dra en ny vinnare då den första inte har återkopplat på mitt mail så den nya vinnaren är Decibel S. Svara på ditt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.