Dec 19 2015

lucka19

I dagens lucka hittar vi ett nyfunnet favoritmärke när det kommer till handkrämer, nämligen Crabtree & Evelyn. Vinsten består av just 3 handkrämer och jag som har flera av de här kan lova att de är helt fantastiska. Lavendel Hand Therapy är berikad med makadamianötolja, sheasmör och lavendelolja som tillsammans med vitamin E återfuktar och ger näring till huden. La Source Hand Therapy är berikad med makadamianötolja, sheasmör, sjögras och algextrakt för att ge en intensiv återfuktning. Tarocco Orange Hadn Therapy är berikad med oljor ifrån macadamianötter, granatäpplen, druvkärnor och argan.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – När, och av vem, grundades märket Crabtree & Evelyn. Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den. Du lämnar en mailadress som du dagligen kollar av (inkl. mappen för skräppost)!


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


 

Crabtree & Evelyn grundades år 1972 och av Cyrus Harvey. Ny vinnare är dragen och lotten föll på Anna – stort grattis. Var vänlig och återkoppla på det mail jag skickat dig inom 24 timmar.