Dec 18 2015

lucka18

I dagens lucka hittar vi ett ögonfransserum ifrån märket Swiss Clinic. Swiss Lashes, som serumet heter, har en ny formula med den aktiva ingrediensen Redensyl. Redensyl är vinnare av 2014 års In-Cosmetics Silver Award ”Best Personal Care Ingredient” för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi, med inriktning på stamcellerna, stimulerar hårväxt och minskar håravfall. I Swiss Lashes kombineras Redensyl med marint glykogen som stimulerar och stärker hårväxtens effekt i tillväxtfasen. Resultatet blir tjockare, längre och friskare fransar. Produkten är fri från Parabener och Prostaglandiner.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – När kan du börja se resultat efter daglig användning av Swiss Lashes? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Svaret jag sökte var tre till sex veckor. En ny vinnare har utsett då den första inte återkopplat och lotten föll på Anna-Karin Lindström. Stort grattis! Svara på ditt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.