Dec 17 2015

lucka17

Lucka 17 presenteras i samarbete med märket Sachajuan och vinsten består av två härliga duschkrämer (300 ml/st). Sachajuan Body Wash Spicy Citrus rengör skonsamt, återfuktar och lugnar huden. Doften är en kryddig blandning av koriander och jasmin. Sachajuan Body Wash Shiny Citrus rengör skonsamt, återfuktar och lugnar huden. Doften är en frisk blandning av citrus och jasmin. Att förpackningarna sedan är ruskigt snygga är ju bara ett plus. Jag som är en riktig duschkrämsfanatiker är nu löjligt avundsjuk på den som kammar hem dagens lucka.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågorna –

(1) När grundades Sachajuan?

(2) Vilka grundade märket? Ledtråd till båda frågorna hittas här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Svaren jag sökte var år 1997 och frisörerna Sacha Mitic och Juan Rosenlind. Vinnare i dagens lucka blev Carolina Bengtsson – stort grattis! Var vänlig och svara på ditt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.