Dec 16 2015

lucka16

Dagens lucka presenteras i samarbete med Björn Axén och vinsten består av ett värmeskydd samt en hårborste. Heat Styling Protection är ett värmespray som skyddar håret upp till 220 grader. Ska göra håret både glansigt och mjukt men håret ska också få en lätt stadga. Detangling Brush är en utredande borste i oval form. En balans mellan naturlig svinborst och joniserade långa nylonstrån ska reda ut, släta ut samt ge ett glänsande vackert hår. Kan användas i både torrt och fuktigt hår.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Björn Axéns värmeverktyg har tagits fram i samarbete med ett välkänt vitvarumärke. Vilket vitvarumärke letar jag efter?

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Vitvarumärket jag sökte var OBH  Nordica. Tredje gången gillt får jag hoppas då jag behövt dra ytterligare en ny vinnare i denna lucka. Stort grattis till Linnea E. Var vänlig och svara på det mail jag skickat dig inom 24 timmar för att säkra din vinst.