Dec 15 2015

lucka15

Dagens lucka är i samarbete med Vichy och en av er kommer att vinna ett härligt hudvårdskit med serum samt ansiktskräm ifrån serien Idealia, värde ca 700 kr. Idealia Life Serum ska passa alla oavsett ålder, hudtyp eller hudkvalitet. Serumet ska boosta hudens lyster och ge en fräsch och jämn hudton. Serumet ska ha en ultralätt och mjuk konsistens och ska snabbt gå in i huden utan att kännas fet. Idealia dagkräm ska passa alla hudtyper, även den allra känsligaste. Aktiva ingrediensen kombucha, ultrafina partiklar av pärlemor och thermalskt källvatten från Vichy lugnar, ger jämnare hudton samt vacker lyster.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Vichy använder sig av thermalskt källvatten i sina produkter då detta vatten utgjort en källa till skönhet genom sina exceptionella dermatologiska egenskaper. Vilka är dessa egenskaper? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Egenskaperna jag sökte var Lugnande, Stärkande och Återuppbyggande. Vinnare av dagens lucka blev Kattis – stort grattis. Var vänlig och svara på ditt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.