Dec 13 2015

lucka13

Glad Lucia! Dagens lucka är i samarbete med Viva La Diva och eftersom det är Lucia så slår vi på stort – fyra Perfect Brows Paletter ska idag hitta nya ägare. I dagens lucka kan alltså hela fyra personer vinna varsin brynpalett ifrån Viva La Diva till ett totalt värde på ca 660 kr. Den här brynpaletten består av allt du behöver för att skapa snygga bryn. Paletten innehåller ett brynvax, en highlighter, två duo-brynskuggor i olika nyanser samt brynmallar, pincett, brynborste och brynpensel i miniformat. Det här vill du inte missa och kom ihåg, vill du inte vinna paletten själv så tävla för att göra någon annan i din närhet glad.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågorna –

(1) Perfect Brows är en av tre paletter i Viva La Divas vinterkollektion. Vad heter de andra två?

(2) Vad heter Viva La Divas vinterkollektion? Ledtråd till båda frågorna hittas här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


De andra paletterna i vinterkollektionen är Glam Eyes och Perfect Nudies. Vinterkollektionens namn är A Touch Of Plum. Stort grattis säger vi till Emma Rudbeck, Cecilia Högberg, Sanna Beauty|Bride & Sara Haglund. Mail har skickats till er, var vänlig och svara inom 24 timmar för att säkra vinsten.