Dec 12 2015

lucka12

I dagens lucka hittar vi en lyxig hårolja ifrån Kérastase värde 399 kr. Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist har en bifasisk formulering som ska öka hårets tjocklek och volym samt framhäva lyster och mjukhet. Formuleringen gör att det blir lätt att fördela oljan i håret och innehåller en härlig kombination av oljor från majs, kamelia, argan samt amalakieextrakt. Som godis för ett trött och slitet hår.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Kérastase har ett antal olika hårvårdsserier, varav en innehåller essentiellt koncentrat med mimetisk kaviar. Vilken serie letar jag efter? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Hårvårdsserien jag sökte var Chronologiste och vinnare av denna hårolja blev Tilda Bengtsson. Stort grattis till vinsten Tilda. Var vänlig och svara på mitt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.