Dec 11 2015

lucka11

 

Dagens lucka är i samarbete med Depend och vinsten består av två julkit med ett sammanlagt värde på ungefär 350 kr. Det första kitet består av produkter ifrån Depends relativt nya handspa-serie – Hand Peeling (helt underbar), Moisturizing Gel & Silk Lotion – och är perfekt nu till vintern då händerna behöver lite extra kärlek. Det andra kitet består av ett 7 Day startkit samt två härliga vinternyanser. Jag har själv inte testat 7 Day men vet att många gillar dessa lack så jag hoppas att den som vinner blir förtjust. Två härliga kit till en vinnare i dagens lucka. Vill du inte vinna produkterna åt dig själv så tävla ändå och gör någon annan glad.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Depend har 3 olika serier/inriktningar för rengöring och removers. Vad heter dessa? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Serierna jag sökte efter är ”Supersnabb”, ”Doftfri” samt ”För torra och flisiga naglar”. Stort grattis till Mia Haapaharju som tar hem dagens lucka. Svara på ditt mail inom 24 timmar för att säkra vinsten.