Dec 10 2015

lucka101

Då var vi redan framme vid lucka 10 och i dagens lucka hittar vi ett torrschampo ifrån L’Oréal Professionnel. Morning After Dust (200ml) som produkten heter är helt ny på marknaden och ska återuppliva samt fräscha upp håret utan att lämna några rester efter sig. Har en fräsch doft och är lätt att använda. Vem är inte i behov av torrschampo?

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Vilket årtal startade L’Oréal Professionnel sin verksamhet? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Året jag sökte var 1909 och Malin.L Gbg vann detta torrschampo. Malin, du har fått ett mail. Svara på detta inom 24 timmar för att säkra din vinst!