Aug 09 2015

IMG_3789

Jag har lyckats samla på mig ett par dubbletter här hemma via bland annat Glossybox och tänkte därför tävla ut en liten goodiebag till er. Vinsten består av det ni ser på bilden (ej asken) – vilket betyder tatueringar från Lulu Dk, mascara och nagellack ifrån Yves Rocher, dagkräm från ACO samt den hypade primern Baby Skin ifrån Maybelline. Självklart är allt nytt och i fullsize. Ungefärligt värde på vinsten är  ca 500-550 kr.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Posta EN kommentar till detta inlägg där du berättar vad du ser fram emot under hösten 2015

♥ Glöm inte att lämna en giltig mailadress med din kommentar

 

Tävlingen avslutas söndagen den 23/8 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut det i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥

Stort GRATTIS till ELIN som vann denna gång!

Du har blivit kontaktad!