Mar 07 2015

IMG_1612

I samarbete med Marc Anthony kör jag nu igång en tävling där en av er kan vinna ett schampo och ett balsam från Oil of Morocco-serien (250ml/st). Produkterna i denna serie är framtagna för att återfukta håret på djupet tack vare en blandning av marockansk arganolja, keratin, sheasmör, E-vitamin och olivolja. Perfekt för ett vintertrött hår!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Posta EN kommentar till detta inlägg där du berättar hur du tar hand om ditt hår under vintern.

♥ Glöm inte att lämna en giltig mailadress med din kommentar.

♥ Dela gärna tävlingen.

Tävlingen avslutas måndagen den 16/3 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut det i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. LYCKA TILL ♥

Stort GRATTIS till Sofie Åkesson som har vunnit detta hårkit! Tusen tack till alla er andra som var med och tävlade. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid innan vi kör en ny tävling!