Oct 13 2014

IMG_8559-24

Hög tid för en liten tävling tycker jag allt. I vinstpotten den här gången ligger fyra höstnyheter från L´Oréal som en av er vinner – 2 Infallible Nail Polish i nyanserna 007 Ocean Infini & 012 Forever Mink + Color Riche Mono i nyanserna Matte 100 Noir Cest Noir & Matte 107  Macaron Vanille (totalt värde ca 400 kr).

För att vara med och tävla ska du:

Posta EN kommentar till detta inlägg med önskerubriker för kommande blogginlägg. Det vill säga rubriker på inlägg ni vill att jag ska göra. Kan t.ex. vara ”I min väska” etc.

Gilla Fashionink på Facebook eller följ på Twitter för extra vinstchans.

Glöm inte att lämna en giltig mailadress med din kommentar.

Tävlingen avslutas torsdagen den 23/10 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut det här på bloggen. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, sen går vinsten vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! LYCKA TILL ♥