Aug 07 2014

timi

Ovan ser ni ett par av mina favoriter från Timi Accessories. Exakt hur fina är inte armbanden uppe till vänster?! Som sagt det här är ett par av mina favoriter men vilka favoriter har ni? I samarbete med Timi kör jag nu igång en tävling där en läsare har chans att vinna tre favoritsmycken!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna en kommentar till detta inlägg med produktlänkarna till dina tre favoriter (du hittar alla smycken här) samt berätta när du skulle bära dessa smycken.

♥ Följ Timi på instagram (@timiaccessories)

♥ Glöm inte att lämna en mailadress för kontakt!

Tävlingen avslutas torsdagen den 14/8 23.59 och vinnaren kontaktas sedan via mail. Jag kommer även att skriva ut det här på bloggen. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, sen går vinsten vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! LYCKA TILL ♥