Nov 15 2013

IMG_3718 IMG_3719 IMG_3720

Jag tycker att vi startar denna helg med en liten tävling! Vinsten består av två lack från OPI´s senaste kollektion, närmare bestämt en klassisk röd nyans med namnet ”All I Want For Christmas (Is OPI)” och samt ett magiskt glitterlack med namnet ”I Snow You Love Me”. Som om inte lacken vore nog så ingår i vinsten även en klocka i silver och roséguld.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN valfri kommentar till detta inlägg. Glöm inte att lämna en mailadress för kontakt!

♥ För extra vinstchans kan Du tipsa om tävlingen på Facebok/Instagram/Twitter/Blogg

Tävlingen avslutas söndagen den 24/11 23.59 och vinnaren kontaktas sedan via mail. Jag kommer även att skriva ut det här på bloggen. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, sen går vinsten vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! LYCKA TILL ♥