Oct 02 2013

nutrigold

Jag tänkte att vi kör en tävling med ansiktsoljan, Nutri Gold, som jag fick hem från L´oréal eftersom jag redan har en flaska. Nutri Gold Extraordinary Oil 30 ml ger huden näring, fukt och lyster tack vare essentiella oljor som t.ex. lavendel, rosmarin, kamomill och jojoba. Oljan är fri från mineralolja! Oljans lätta och torra formula gör att den snabbt absorberas av huden och lämnar en len och fast hud full av lyster. Används morgon och kväll, antingen enskilt eller före ansiktscreme.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar till detta inlägg med en mailadress för kontakt

♥ För extra vinstchans kan du tipsa om tävlingen på facebook/instagram/twitter/blogg etc.

Tävlingen avslutas söndagen 6/10 kl. 23.59 och vinnaren kontaktas via mail (jag kommer även skriva ut här på bloggen). Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, sen går vinsten vidare. Kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga!

LYCKA TILL