Apr 30 2012

img_4822_200188776

Tusen tack till alla era 693 (!!) bidrag till tävlingen. Jag har läst varenda bidrag och känt igen mig i det mesta. Tråkigt nog kan bara en vinna och den här gången blev det:

 

#637: Sanna
2012-04-28 @ 15:11:10

Det finns tre stycken olika serier.

Mitt värsta hårminne är en dag på jobbet för 2 år sedan. Jag jobbar i en matvarubutik och denna dagen hade jag glömt att sätta upp håret. Jag sitter i kassan och då är det inte så smart att ha utsläppt hår då man kan fastna i de rullande banden, vilket hände mig då jag ska skjuta bort någon vara åt sidan och lutar mig då självklart åt sidan och håret fastar och mitt huvud åker neråt.. Jag tar tag i mitt hår som håller på att åka längre och längre ner i det rullande bandet och säger ”tryck på nödstopp” till kunden som står framför mig.. ”Vart är nödstopp?” säger han. ”DÄR” säger jag och pekar i panik. Hela kön vänder ju såklart på sig, pinsamt! Sen dess säger jag alltid åt alla tjejer med långt hår att sätta upp det när de sitter i kassan, för det gör jävligt ont att fastna i kassabandet!

Stort grattis till Sanna, du är kontaktad – maila tillbaka till mig så fort du kan! Förhoppningsvis dyker det upp fler tävlingar här i framtiden. Återigen tusen tack för alla era bidrag!