Apr 21 2012

img_4822_200188776
I samarbete med L´ORÉAL kickar jag nu i gång en grym tävling. Det ni kan vinna är en goodiebag med produkter från L´ORÉAL HAIR EXPERTISE (värde 1300:-). Vinnaren får 4 st schampoo, 4 st balsam, 3 st hårinpackning, 1 st leave in creme och 1 st heat protection från HAIR EXPERTISE serien. Grymt om ni frågar mig!!

 

För att vara med och tävla ska du:
1. Lämna EN kommentar i detta inlägg med svaret på frågan:
Hur många olika produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise? (Ledtråd)
2. Berätta gärna även din värsta hårupplevelse.

Tävlingen avslutas den 29/4 och vinnaren kontaktas via mail (det är därför extremt viktigt att du lämnar din mail i kommentaren. Ingen mail – ingen tävling). Läs inlägget ordentligt innan du kommenterar! LYCKA TILL!!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!