Jan 28 2013
desktop2_5100d7e69606ee6885cacb11
I samarbete med iphoneplanbok.se startar jag nu en tävling där en av er vinner iPhoneplånboken ni ser på bild (vinnaren väljer själv färg). Vill du inte vinna själv, varför inte göra någon annan glad?

Den smidiga iPhone-plånboken har plats för upp till 4 bankkort och är tillverkad i skinn förutom vissa delar på insidan som håller telefonen på plats och som förbättrar hållbarheten. Alla telefonens funktioner går fortfarande att använda eftersom det finns öppningar för alla viktiga funktioner. Fodralet kan enkelt öppnas och stängas med hjälp av en magnet som låser en flärp. Du behöver inte vara orolig över att dina bankkort kommer att avmagnetiseras eftersom att magnetlåset på plånboken sitter på motsatt sida till korten. Plånboken finns till iPhone 4/4S och 5.

För att vara med och tävla ska du:

1. Svara på frågan; Hur många färger finns plånboken i? (Ledtråd, låt inte bilderna lura)

2. Lämna EN kommentar i detta inlägg med svaret på frågan, din mail samt önskad färg/modell på plånboken.

Tävlingen avslutas den 31/1 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. LYCKA TILL!

Kommentar nummer 20 (Julia) vann denna gång och har blivit kontaktad på sin mail!